Δήλωση Προσβασιμότητας στο Vencil.gr

Δήλωση Προσβασιμότητας στο Vencil.gr

Γενικά

H Vencil προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Vencil έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός της είναι ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε πρόσωπο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια , ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο Vencil.gr

Η πρόσβαση στο Vencil.gr τροφοδοτείται από έναν ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στη Vencil.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας Vencil.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να το φορτώσετε στο μενού προσβασιμότητας.


Αποποίηση ευθυνών

H Vencil συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας του ιστότοπου και των υπηρεσιών της, πιστεύοντας ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και ανεμπόδιστη χρήση από εμάς με αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο Vencil.gr, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην βρεθεί ή να προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εδώ για σένα

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Vencil.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα να είστε ευτυχείς να βοηθήσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας Αν θέλετε να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Vencil.gr

Υποστήριξη πελατών:
Τηλ: 211 0149 100
Email: info@vencil.gr