Προφίλ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

our-company-top

Η Vencil Pharmaceuticals Ltd ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 με όραμα να γίνει μια από τις πιο αποτελεσματικές και κερδοφόρες εταιρείες του κλάδου.

Η κύρια επιχειρηματική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή, πώληση και διανομή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων.

Με βάση την πολυετή μας εμπειρία, συνειδητοποιήσαμε την έλλειψη ποιότητας και είδους υπηρεσιών που απαιτούν οι γιατροί. Η Vencil με έμπειρους και ικανούς συνεργάτες ήρθε να καλύψει αυτό το κενό θέτοντας νέα υψηλότερα πρότυπα.


ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Να είμαστε σταθερά μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας, διατηρώντας το θετικό ρυθμό ανάπτυξης μας αλλά και την προτίμηση των πελατών και συνεργατών μας, χάρη στην εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα που παράγουμε.

Να χτίζουμε συνεχώς και να υποστηρίζουμε το καλύτερο δίκτυο συνεργασίας με τους πελάτες και προμηθευτές μας και μαζί να δημιουργούμε αξία με διάρκεια για όλους.

Να αποτελούμε ένα πρότυπο εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει τους ανθρώπους, ώστε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Να αποτελούμε μια αποδοτική και ευέλικτη εταιρεία που κινείται με ταχείς ρυθμούς.

our-company-middle

 

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

our-company-bottom

Δεσμευόμαστε να παράγουμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας εμπειρία υψηλής ποιότητας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Υπάρχουμε και αναπτυσσόμαστε με βάση την αξιοπιστία, στηρίζουμε σε αυτήν τις σχέσεις που χτίζουμε εσωτερικά και εξωτερικά. Η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα και η επιχειρηματική ηθική διακρίνουν όλες τις δραστηριότητες και τις συναλλαγές μας.

Δεχόμαστε δύσκολες προκλήσεις και προσηλωνόμαστε στην επίτευξη των στόχων μας

Η συνεχής πρόοδος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ρόλου μας, παράλληλα με την εκτέλεση της τρέχουσας δουλειάς μας. Κάθε εργαζόμενος ξέρει καλά τη δουλειά του, έχει ιδέες για να τη βελτιώσει και αναγνώριση όταν καλές ιδέες του υλοποιούνται.

Πετυχαίνουμε αποτελέσματα που αρχικά φαίνονται ακατόρθωτα, δουλεύοντας ομαδικά. Παράλληλα όμως, αναγνωρίζουμε την αριστεία σε ατομικό επίπεδο και την αξιοποιούμε.

Σεβόμαστε τον εργαζόμενο, αναπτύσσουμε τις ικανότητες του, του παρέχουμε την επικοινωνία και όλα τα εφόδια που χρειάζεται και τον ενδυναμώνουμε στον ρόλο του, σε όλες τις θέσεις εργασίας της οργάνωσης.