Συμμετοχή της Vencil Pharmaceuticals στο 1ο Master Class Ποδολογίας

Συμμετοχή της Vencil Pharmaceuticals στο 1ο Master Class Ποδολογίας

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου η Vencil Pharmaceuticals συμμετείχε στο Πρώτο Master Class ποδολογίας που διοργάνωσε το AKRON INSTITUTE σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στο Wyndham Grand Hotel. Στο συγκεκριμένο master class έλαβαν χώρα πολύ ενδιαφέροντα hands-on workshops για ποδολογικά ζητήματα, παρουσίαση των παθήσεων και των περιστατικών που αφορούν τον ποδολόγο, καθώς και παρουσιάσεις προϊόντων που μπορούν να συνδράμουν στην αντιμετώπισή τους.

Η Vencil συμμετείχε παρουσιάζοντας την επιστημονική προσέγγισή της στη φροντίδα των κάτω άκρων και τις θεραπευτικές επιλογές που προτείνει για αντιμετώπιση των καθημερινών ποδολογικών προβλημάτων. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα προϊόντα της εταιρείας που μπορούν να συμβάλλουν στη αντιμετώπιση των ποδολογικών ζητημάτων όπως: οι μυκητιάσεις, οι παθήσεις των νυχιών, οι σκληρύνσεις και οι υπερκερατώσεις, οι παθήσεις του διαβητικού ποδιού και οι φλεβικές παθήσεις των κάτω άκρων. 

Κλείνοντας οι επαγγελματίες υγείας κατά την επίσκεψή τους στον εκθεσιακό χώρο, ενημερώθηκαν εκτενώς για τα προϊόντα της εταιρείας, τις λύσεις που προσφέρουν και την θέση τους στις καθημερινές ποδολογικές εφαρμογές.