Η συμμετοχή της Vencil Pharmaceuticals στη 2η Επιστημονική Ημερίδα του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου - Χολαργού, με θέμα «Αγγειακές παθήσεις: Προσέγγιση, Διαχείριση, Αντιμετώπιση»

Η συμμετοχή της Vencil Pharmaceuticals στη 2η Επιστημονική Ημερίδα του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου - Χολαργού, με θέμα «Αγγειακές παθήσεις: Προσέγγιση, Διαχείριση, Αντιμετώπιση»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2023 η 2η Επιστημονική Ημερίδα του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου - Χολαργού, στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού «Κτήριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη», με θέμα: «Αγγειακές παθήσεις: Προσέγγιση, Διαχείριση, Αντιμετώπιση». Η ημερίδα αυτή υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Vencil Pharmaceuticals, ως μέγας χορηγός.

Οι ομιλητές ιατροί ήταν οι εθελοντές Αγγειοχειρούργοι των Δημοτικών Πολυϊατρείων Θεοδωρίδης Παναγιώτης και Δουνδουλάκης Κωνσταντίνος, καθώς και οι Αγγειοχειρουργοί Μπίσδας Θεοδόσιος και Χατζαντώνης Γεώργιος.

Ο Στρατιωτικός Ιατρός Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Επιμελητής Α' και Γ' Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού κέντρου Αθηνών, πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για τις φλεβικές παθήσεις των κάτω άκρων, ποιες είναι και πότε και πως πρέπει να θεραπεύονται και αναφέρθηκε ειδικά στα προϊόντα της εταιρείας Vencil Pharmaceuticals, το Vencil tired legs gel και το συμπλήρωμα διατροφής Vencil tired legs caps και την ισχυρή συμβολή τους στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των φλεβικών παθήσεων.

Ο Ιατρός Δουνδουλάκης Κωνσταντίνος, Επιμελητής Α' της Α' Κλινικής Αγγειακής και Ενδοαγγειακής χειρουργικής του Ερρίκος Ντινάν Hospital Center, μίλησε για τη Νόσο Καρωτίδων, για την αιτιολογία, την σταδιοποίηση και τη θεραπεία της νόσου. Ο Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής και Διευθυντής της Γ' Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Ιατρικού κέντρου Αθηνών, Θεοδόσιος Μπίσδας, μίλησε για το ρόλο του Υβριδικού χειρουργείου στη θεραπεία των αορτικών ανευρυσμάτων και ο Αγγειοχειρούργος και ενδοαγγειακός χειρούργος, εξειδικευμένος χειρούργος διαβητικού ποδιού, συνυπεύθυνος κέντρου Αγγειακής Προσπέλασης και Επιμελητής Β' της Κλινικής Αγγειακής και Ενδοαγγειακής χειρουργικής του Ερρίκος Ντινάν Hospital Center, Χατζαντώνης Γεώργιος, μίλησε για την περιφερειακή αγγειοπάθεια, μια ύπουλη και υποδιαγνωσμένη νόσο.

Κλείνοντας, στην ημερίδα αυτή τονίστηκε η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για την βέλτιστη έκβαση των αγγειακών παθήσεων.